Najbolje je da to sami testirate

30-dnevno suđenje

Da bi učinak uređaja bio vidljiviji, morate ukloniti sve “tvrdo vapno” sa svojih aeratora, glava za tuširanje itd. Naslage će se nakupljati tijekom sljedećih 30 dana, ali trebalo bi ih lako ukloniti. Testirajte besplatno 30 dana *

1. Test lonca i kotlića

Napunite emajliranu posudu (ako je moguće ne od nehrđajućeg čelika, jer su pore previše glatke) s približno 1,5 litre vode i sadržaj prokuhajte na štednjaku. (Ali ne dopustite da izgori!) Ostaci kamenca koji su postali vidljivi moraju biti u obliku praha i stoga se lako uklanjaju. (Bez deterdženta, samo s vodom i kućanskom spužvom.)

2. Test kože i kose

Kože osjetljive osobe često osjećaju svrbež, crvenilo ili napetost kože nakon tuširanja ili kupanja. Smanjena površinska napetost vode može ublažiti ili čak izbjeći takve probleme. Pazite na kosu nakon tuširanja ili kupanja. Osjetno će se osjećati mekše ako se količina šampona znatno smanji.

3. Test kupaonice

Nekoliko prethodno dnevno poprskajte tušem nekoliko prethodno očišćenih pločica ili zida tuša. Zatim pustite da se voda osuši. Čak i nakon više od tjedan dana, suhi ostatak kamenca lako se uklanja vlažnom krpom i nekoliko kapi neutralnog sredstva za čišćenje.

4. Test perilice rublja i perilice posuđa

Zbog manje površinske napetosti u vodi, količine doziranja za prašak za pranje ili deterdžent za pranje posuđa mogu se znatno smanjiti (približno 30 – 50%, ovisno o tvrdoći vaše vode). Rublje i posuđe i dalje su jednako čisti kao i prije. Međutim, vaše rublje bi se trebalo osjećati mekše nakon što ga operete nekoliko puta. Kemijska sredstva za zaštitu grijaćih elemenata od kalcifikacije potpuno su nepotrebna.

5. Sredstva za čišćenje i čišćenje

Nova “vapnena struktura” znači da ćete u budućnosti moći bez grubih, agresivnih sredstava za čišćenje. U budućnosti će za temeljito čišćenje biti dovoljni voda i jeftini neutralni deterdženti (bez kiselina, bez koncentrata).