Kako funkcionira fizikalni tretman vode?

Zahvaljujući posebnom rasporedu različito polariziranih pojedinačnih magnetskih polja, moguće je preoblikovati kristale vapna.

Ova magnetska “polja sile” projiciraju se kroz zid cijevi i djeluju na sadržaj vodovodne cijevi. Nastaju čestice vapna bez strukture koje ne uzrokuju tvrde naslage. Te se čestice kamenca ispiru vodom.

Istodobno se oslobađa ugljična kiselina koja polako može otopiti postojeće naslage.

Povećani sadržaj kisika poboljšava energetsku ravnotežu.  Veća površinska formacija uzrokuje poboljšanje bioraspoloživosti minerala u vodi.

Kako vapno ulazi u našu vodu?

Kišnica sadrži ugljičnu kiselinu i prodire u gornje slojeve zemlje. Ta voda tone dublje i upija vapno iz donjih slojeva stijena. Ovo se vapno pretvara u kalcijev karbonat. Što se više vapna otopi, voda postaje “tvrđa”.

Ovo je vapno (kalcit) uzrok taloženja vapna i nanosa u vodovodnim cijevima i na grijaćim elementima.

 

Imate tri mogućnosti:

  1. Ti ne radiš ništa.
  2. Koristite kemijski postupak (npr. Izmjenjivač iona).
    Međutim, takvi sustavi danas više nisu moderni.
  3. Koristite postupak koji sve više i više ljudi preferira   od  fizikalni tretman vode kroz trajni magnetizam!
 

Naš uzor je priroda

 

Kao što je već rečeno, kristali vapna mogu se preoblikovati inteligentnim rasporedom različito polariziranih pojedinačnih magnetskih polja. To mijenja svojstva vode; čestice kamenca su amorfne, što znači da nemaju strukturu, više se ne talože na stijenkama cijevi i ispiru vodom. A oslobođena ugljična kiselina može polako otapati postojeće naslage. Svi važni sastojci, poput kalcija i magnezija, zadržavaju se u vodi.

Ali:

Konvencionalni sustavi postižu ovaj učinak samo u ograničenoj mjeri. Zato imamo novu generaciju AQUA® vitalno  – razvijen vodeći magnet za vapno s Megaspinom. Megaspin (= poseban raspored ugrađenih trajnih magneta) vitalizira vašu vodu na jedinstven način. Učinit će ga ukusnijim, zdravijim i osjećati se bolje  puno “mekši”.

Bez akvavitala

Veliki kristali vapna

Uz Aquavital

Struktura vapna u prahu